vem är m.?

Har fått några kommentarer som önskar att jag berättar lite om mig själv och det kan jag absolut göra. Har verkligen svårt för att rama in mig själv men ska göra mitt bästa. Jag är ganska blyg och försiktig av mig men blir mer och mer utåtriktad hela tiden.

Jag heter Martin och bor i Västerås. Jag går mitt sista år på gymnasiet, den Estetiska linjen med inriktning musik, och tar alltså studenten väldigt snart. På fritiden spelar jag bas i ett band som heter 5th Avenue, fotograferar och skriver. Jag är även mycket intresserad av kläder och köper lite för mycket men med drömmar om att jobba som modefotograf så ska jag inte klandra mig själv. Jag tycker väldigt mycket om musik och lyssnar nästan dygnet runt. Allra mest på mitt favoritband Kent som jag upptäckte när jag behövde det som mest. Jag tycker om dem så mycket att jag tatuerat in en låttitel på armen. När jag inte skriver på bloggen så skriver jag texter till mitt band eller jobbar på den diktsamling som jag ska försöka ge ut. De texter som ligger i kategorin "papperssvalor" är utdrag från min bok.

Jag gillar att fantisera och drömmer/tänker väldigt mycket, ibland lite för mycket för mitt eget bästa. Himlen och stjärnorna är bland den vackraste jag vet och fin choklad är något jag verkligen tycker om.

Jag jobbar som frilansande fotograf på den lokala tidningen men skulle helst av allt vilja resa runt i världen och uppleva äventyr. Äventyr tycker jag om, små som stora.

Imorgon bitti åker jag och min familj till New York och den resan har jag sett fram emot väldigt länge. Jag ska shoppa, fotografera och verkligen andas i takt med stadens lungor.

Mest hänger jag på Twitter och Instagram. Även där heter jag "sommarjakt" och de två fungerar lite som en live-feed av mitt liv så följ mig där om ni vill ha mer kontinuerliga uppdateringar. Nedan är några länkar till sidor som jag finns på.

Här kan man lyssna på mitt band: http://www.facebook.com/5thavenueband
Här kan man se mina bilder: http://www.flickr.com/photos/martinbohm/ och http://triangleism.tumblr.com/ .
Här kan man se mina outfits: http://lookbook.nu/martinbohm

Om jag missat något eller om ni vill veta något mer så är det bara att kommentera!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej jag är typ nybörjar bloggare. Men jag gör en del recensioner ligger lite efter men nu hackar jag efter på poängen MEn! jag undrade om u har någon typ av deadline på din bok? för jag är intreserad av att läsa dina färdiga texter och eventuellt recensera och göra reklam för boken. :)

2012-05-11 @ 21:33:12
URL: http://m-cat-mazterkatten.blogspot.se/
Postat av: Anonym

Kan inte du berätta lite mer om din familj? :)

2012-05-11 @ 22:32:00
Postat av: martin

SV till http://m-cat-mazterkatten.blogspot.se/ : Boken är klar men det är utgivningen som måste lösas innan den blir officiell. Jag kommer att meddela på bloggen när allt är klart!

2012-05-11 @ 23:35:01
URL: http://sommarjakt.blogg.se/
Postat av: martin

SV till okänd: Ska jag vara ärlig så vill jag inte blanda in min familj i detta eftersom bloggen handlar om mig. Men jag kan berätta att jag bor hemma med mamma, pappa och världens sötaste hund samt att jag har en storasyster som bor med sin sambo.

2012-05-11 @ 23:36:28
URL: http://sommarjakt.blogg.se/
Postat av: Maja

Åh, kul att läsa! Ska bli så himla spännande att få höra mer om din bok också.

2012-05-12 @ 20:09:11
URL: http://www.mla-photography.blogspot.com
Postat av: Linnea

Kul att få veta lite mer om dig :) Tycker du verkar vara en härlig person! Ser fram emot diktsamlingen, den ska jag absolut läsa när den kommer ut! :)

2012-05-13 @ 19:34:28
URL: http://frostan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0