Allting kan gå i tusen bitar, mina pulser kan ta slut.

Hur långt bort det än känns som att du är så är du alltid lika nära mig som jag är nära dig.

sömnen tar er när jag går.

brandgul himmel bakom täta tolvslagsmoln. bläcksvarta siluetträd med vilda armar. svajar i trioltakt, viskar om hemliga vägar ovan molnen. platser ingen ser med vanliga ögon, alla är ni blinda.

förblindade av ljuset. allting händer när det släcks, när ni blundar, när ni går. bakom ryggarna finns det där ni drömmer om, det ni drömde när ni sov. att fånga dagen är en lek, det är natten man måste se. den behöver inte fångas och den vaknar när jag kommer, somnar när jag går.

åh, jag önskar så, jag kan inte berätta vad jag såg. hemligheter, små hemligheter, blodsband sluter tystnadsplikt. ni vet inte vad ni missar när ni sover, när ni går. sov som barn, bara sov.

grusvägen knastrar, fotsteg smattrar som luftvärnseld. mörkret ligger på men sov ni, bara sov.

Ge mig körsbärsblomster, rosiga kinder och en klarblå himmel.
vampyrtankar

bit tills blodet forsar. ge mig sockerkick på sockerkick tills jag får blodsockerfall. det är inte bettet som känns, min smärta saknar gräns.

det är 20 år sen nu, här är jag men var är du?

du har saltvattensfuktigt svallvågshår och jag är en ljusskygg vampyr. snälla bit mig, bit mig blodig tills du spyr!

mil efter mil, ovanför molnen. så lätt, så tyst. vi färdas med stil. med färska vampyrbett, en blodig kyss. så hett, så tyst.

din revbenshud är skör och du spricker, faller samman. solen strålar och du dör, kom och göm dig här i mörkret, låt oss leva här tillsammans.

skyskrapsträd och miljontals glasbitar, ta mig hundra meter upp i luften.

Tänkte bara berätta att jag är hemma, levande och varm i blodet efter en helt fantastisk och underbar vecka i New York. Bjuder på dagens klädsel samt EN bild från New York. Jag har tagit upp mot 1.500 bilder så det lär dröja ett tag innan ni får se alla men det är värt väntan kan jag lova, vilken otrolig stad!


Idag fyller jag även 20 år fast det mesta känns precis som vanligt. Imorgon ska jag dock springa och beställa Kent-vinet.

vem är m.?

Har fått några kommentarer som önskar att jag berättar lite om mig själv och det kan jag absolut göra. Har verkligen svårt för att rama in mig själv men ska göra mitt bästa. Jag är ganska blyg och försiktig av mig men blir mer och mer utåtriktad hela tiden.

Jag heter Martin och bor i Västerås. Jag går mitt sista år på gymnasiet, den Estetiska linjen med inriktning musik, och tar alltså studenten väldigt snart. På fritiden spelar jag bas i ett band som heter 5th Avenue, fotograferar och skriver. Jag är även mycket intresserad av kläder och köper lite för mycket men med drömmar om att jobba som modefotograf så ska jag inte klandra mig själv. Jag tycker väldigt mycket om musik och lyssnar nästan dygnet runt. Allra mest på mitt favoritband Kent som jag upptäckte när jag behövde det som mest. Jag tycker om dem så mycket att jag tatuerat in en låttitel på armen. När jag inte skriver på bloggen så skriver jag texter till mitt band eller jobbar på den diktsamling som jag ska försöka ge ut. De texter som ligger i kategorin "papperssvalor" är utdrag från min bok.

Jag gillar att fantisera och drömmer/tänker väldigt mycket, ibland lite för mycket för mitt eget bästa. Himlen och stjärnorna är bland den vackraste jag vet och fin choklad är något jag verkligen tycker om.

Jag jobbar som frilansande fotograf på den lokala tidningen men skulle helst av allt vilja resa runt i världen och uppleva äventyr. Äventyr tycker jag om, små som stora.

Imorgon bitti åker jag och min familj till New York och den resan har jag sett fram emot väldigt länge. Jag ska shoppa, fotografera och verkligen andas i takt med stadens lungor.

Mest hänger jag på Twitter och Instagram. Även där heter jag "sommarjakt" och de två fungerar lite som en live-feed av mitt liv så följ mig där om ni vill ha mer kontinuerliga uppdateringar. Nedan är några länkar till sidor som jag finns på.

Här kan man lyssna på mitt band: http://www.facebook.com/5thavenueband
Här kan man se mina bilder: http://www.flickr.com/photos/martinbohm/ och http://triangleism.tumblr.com/ .
Här kan man se mina outfits: http://lookbook.nu/martinbohm

Om jag missat något eller om ni vill veta något mer så är det bara att kommentera!

vampyrtankar, mod, hallucinationer och svallvågor under huden.

vampyrtankarna smyger sig långsamt fram på natten, när allt är mörkt och tyst. när världen sover, då är det fritt fram för alla ekon i mitt blod. när jag gör allt jag kan för att slippa vridna hallucinationer och mardrömsfiktioner. när jag drömmer om vassa nyckelben och svallvågor under huden. ibland önskar jag att jag använt talet i svenska nationella till att ställa alla mot väggen. tänk om man vågat.

avtrubbad forsränning och alla era frågetecken kan slätas utsåhär såg jag ut någon dag i veckan. har en del bilder på lager som jag vill visa er snart och texterna flyter fortfarande men de forsar inte lika snabbt. ställ jättegärna frågor om ni vill veta något, det vore roligt att få reda ut era funderingar. eller berätta om hur era hjärtslag slår och hur hårda era pulser är.

barfota tår mot silkesgräs, skymtar ljuset genom dimman.ensamheten är värst i ett översvämmat hav
RSS 2.0