Snabba Cash.

Här får ni bild på min nya och älskade skinnjacka från Human Scales. Inköpt på Volt.
 
//M.

Livet Deluxe.

Igår såg jag Livet Deluxe, sista delen i Jens Lapidus serie "Snabba Cash". En serie som jag både följt på bioduken och under täcket i bokform. Avslutningen på den bästa filmserie Sverige skådat på många, många år. Och vilken avslutning det var. Speciellt en scen, ett rån, gav mig gåshud över hela kroppen. Allt var så perfekt. Har ni inte sett/läst serien, gör det. Har ni inte sett Livet Deluxe, gör det nu.
 
 
Har även börjad ett nytt träningsprogram. Igår körde jag Cross core combat och idag körde jag Upper strength & Ultimate abs. Bland det jobigaste jag varit med om, men blod, svett och tårar måste jag räkna med om jag ska uppnå några resultat.
 
Idag fyndade jag en ny favoritjacka och lite annat fint, det berättar jag mer om i helgen.
 
Trevlig kväll! //M.

Modearkiv

Bjuder på lite arkivbilder inom kategorin mode.

//M.


En kväll på stadshotellet.

 
 
Här hade ni alltså lite bilder från helgens fest-plåtning.
 
//M.

Gårdagen.

 
Några bilder från gårdagens promenad med dessa små barn. Bilder från festen kommer senare.
 
//M.

Bakom kulisserna.

Här får ni en behind the scenes-bild från kvällens festplåtning. Nu sitter jag och redigerar för fullt. Kanske visar några bilder för er imorgon.
 
 
//M.

Free running.

Denna vecka har jag haft över 20 jobb så helgen kunde inte vara mer passande. Började ledigheten med att köra 6 km löpning på landsväg, otroligt skönt. Jag har också tagit en del självporträtt som ni får se sen, bjuder på ett idag. Nu ska jag och mitt hjärta mysa framför Beck med bästa Gunvald (<3 FOREVER). Imorgon har jag en "röda-mattan-fotografering" på stadshotellet. 160 gäster ska plåtas. Det går bra för företaget nu.
 
 
 
//M.

Dagens jobb.

Idag var jag i Dalarna och plåtade ett objekt och såhär kan det se ut när jag jobbar. Vad tycker ni, är det fusk eller inte att försköna bilder? Dessa bilder är på gränsen enligt mig. Men i mäklarbranschen finns det nästan inga gränser för vad man får göra. De flesta mäklare vill ha väldigt redigerade bilder.
 
Före:
 
Efter:
 
//M.
 

När natten faller.

Dagen har bestått av extremt mycket jobb och resten av veckan ser likadan ut, men det är roligt att det händer något i alla fall. Här har ni en bild som jag tog inatt, KLICKA PÅ DENNA LÄNK (OBS, NI MÅSTE!) för att se den i bättre kvalité -> http://www.flickr.com/photos/martinbohm/9555411459/ . Blogg.se förstör verkligen kvalitén, jättetråkigt.
 
Måste också säga att Veronica Maggios nya singel är otroligt bra.
 
//M.
 

Verklighetens öga.

Idag har jag hunnit med fem jobb, åkt fast för fortkörning och lyssnat om och om igen på spellistan betongpop. Denna vecka är riktigt körig, 22 jobb har jag inbokade. Idag firar jag även 300 jobb för VLT och 100 jobb som bostadsfotograf. Nedan har ni veckans glitter, bästa Café och mitt senaste inköp. Jag som älskar kavajer tycker självklart att en i ull är ett måste nu till hösten. Denna gång blev det en marinblå, eftersom majoriteten av mina kavajer går i brunt, av märket Bläck. Nu ska jag iväg och jobba igen!

 

 

//M.


Wild horses.

I fredags fick jag prova på att rida för första gången i mitt liv. Det var en minst sagt spännande upplevelse. Till mitt förfogande hade jag Elins häst Tussan, en best på ca 170cm. (Inte så lämpligt för mig som är lite höjdrädd.) Mycket snäll häst dock. Nedan kan ni se några bilder från en av mina mindre manliga stunder, så njut av detta för det händer inte varje dag.
 
Här har ni alltså mig och Tussan.
 
//M.

BLOPPIS 2.0 !!!

Ny bloppis på gång. Kommentera här på bloggen, skriv på Facebook eller maila till [email protected] om ni har några frågor eller är intresserade. Jag ber om ursäkt för den hemska bildkvalitén och upphängningen, alla kläder är i mycket gott skick irl. Skriver storlekarna efter hur de sitter och inte efter det som står i plagget.
 
 
3. Kortärmad skjorta från Topman, M/L - 75 kr.
 
5. Rutig skjorta, M/L - 50 kr.
 
6. Skjorta från SOLO, M/L - 75 kr.
 
7. Sweater från Weekday, S/M - 75 kr.
 
8. Baseballjacka, M/L - 100 kr.
 
9. Camouflagejacka, S/M/L - 100 kr.
 
 
 
12. Jeans Cheap Monday, 27/32 (Stretch-material) - 75 kr.
 
13. Jeans Cheap Monday, 27/32 (Stretch-material) - 75 kr.
 
Shoppa loss!
 
//M.
 
 

Sommarbris.

Ska nu hugga in på kvällens middag, en riktigt rejäl grillad köttbit. Imorgon eller senare ikväll tänkte jag starta en liten bloppis här på bloggen. Jag tänkte börja med att lägga ut ca 15 plagg. Bra kläder till låga priser, det är ju bara för bra, inte sant?!
 
Lägger upp några bilder från dagen också.
 
//M.
 
 

Key to the highway.

Idag blev det utflykt till Gripsholms slott för lite historiaätande och sedan bar det av till Taxinge slott för Nordens största kak- och tårtbuffé. Perfekt för mig, som den finsmakare jag är. Nu har jag precis kört ett gympass, riktigt skönt efter en lång bilresa.
 
//M.
 
 
 

Dansa när jag dör.

Som tidigare lovat får ni några mer ordentliga bilder nu.
 
Bilderna tappar otroligt mycket mättnad och kvalité när de laddas upp på bloggen, någon som vet hur man kan åtgärda detta?
 
//M.

Roadtrippin'

Trots lite utlovad ledighet har jag ändå fullt upp med jobb idag. Lagar iaf god mat till lunch just nu.

Klär mig i mina supersköna shorts från Tommy Hilfiger och en lös skjorta från Dressmann. Lägger nog upp några ordentliga bilder ikväll.


//M.


Evelina Larsson for HARMONIQ

Här har ni några bilder från helgens session.
 
 
//M.

Olika världar.

Här har ni bild på min egen Granola-müsli samt bilder på mina senaste inköp. Allt inhandlat på den nya favoritaffären Volt, både i Uppsala och Västerås. Alla borde kika in på Volt, som har stans bästa mode enligt mig.
 
 
//M.
 
 

Wildheart

Var med och gjorde ett reportage om kost och träning under veckan. Det fick också bli den slutgiltiga motivationen för att ta tag i min egen kost och hälsa på riktigt igen. Började med en långpromenad i fredags, gjorde min egen granola (likadan som syns i burkarna) och körde ett redigt gympass idag. Känns mycket bra.

RSS 2.0