Visa vid vindens ängar.

Här är lite bilder från en släktträff (inte min släkt) tidigare i december. Tog endast med mitt fasta 135mm f/2,0 så det blev inte så många bilder. Men några har ni här iaf. De hade världens sötaste hundar, Stig och Rulle!
 
 
//M.

Bara dårar rusar in.

 Här kommer några bilder på Håkan Hellström som lovat. Jag har många fler att visa men börjar med dessa. Blev även glad när jag mailade några bilder till Håkans management och fick beröm. Som sagt, fler bilder kommer inom kort!
 
 
//M.

Håkan Hellström

Ikväll (det är ju faktiskt söndag nu 00.30) ska jag fotografera Håkan Hellström. Ser fram emot det och hoppas att jag kan stanna och lyssna så länge det bara går. Bästa Håkan. Kommer självklart att visa er bilderna sen!
 
//M.

Canon EOS 450D

Säljer min trogna Canon EOS 450D med batterigrepp. Den är i mycket gott skick och det som ingår är: Laddare, batterigrepp med två batterier, USB-kabel, instruktionsbok, 2 minneskort 2GB och 4GB och cd-skiva medföljer. Klicka på länken eller fråga mig för att läsa mer om kameran. - http://goo.gl/i8Ak6I

Nypris var ca 6000-7000 kr.

SÄLJES FÖR 1000 kr.
 
 
 
//M.

Solsnö.

Har haft en trevlig helg med både julbord och julbak. Lägger upp någon bild från det lite senare. Idag fick jag fotografera två jättefina lägenheter, här är utsikten från en. Är det inte underbart vackert?
 
//M.

Referens - Fastighetsfoto

 
//M.

Självporträttssession.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så tog jag en hel del självporträtt med olika kläder. Här kommer alla dessa bilder!
 
När jag ska ta "hemmastudio-bilder" använder jag alltid mina två speedlites på stativ med paraply och pocketwizard-sändare.
 
 
//M.

Självporträtt.

För ett tag sedan satte jag kameran på ett stativ och tog en hel del självporträtt med olika kläder. Lägger upp alla olika om någon dag. Här har ni en i alla fall!
 
 
 
//M.
 
 
 
 

Fotoworkshop

I slutet av oktober var jag i Stockholm på en fotoworkshop som hölls av Emma Svensson (http://www.rockfotoemma.se/) och Emelie Ohlsson (http://emelieohlsson.se/), två mycket framgångsrika fotografer. Dagen bestod av föreläsningar/lektioner och en hel del övningar. Vi fick möjlighet att fotografera modell med studioblixtar inomhus, studioblixtar utomhus, HMI-ljus samt naturligt ljus. Studioblixtar är inget jag provat seriöst innan och HMI-ljus är ett ganska ovanligt slags ljus så det var riktigt roligt att få testa. Dagen gick snabbt och det blev inte så många bilder tagna som jag skulle önskat men här nedan kan ni se ett urval av de bästa bilderna från dagen. Jag kanske lägger upp färre och förklarar med vilket ljus just den bilden togs vid ett senare tillfälle. Tyck gärna till och ge kritik!
 
//M.
 

Movember.

Såhär såg jag ut när no shave november tog slut. Inget att skryta med men det tar sig!
 
//M.

RSS 2.0