Som tomma ord, ett massmord. Det finns hål i allting.

Så länge sedan sist.
Fläkten skar i luften med sin isiga udd, hårt genom sommarbrisen.
Kroppen lämnade sängen och sjönk rakt igenom madrassen, ned i djupet. Det svarta djupet.

Det var bara en dröm men det gjorde ändå så fruktansvärt ont. Jag sprack både inuti och utanpå. Av själva tanken. Som när ankaret på en kryssare bryter isen och tränger genom vattenytan. Precis så kändes det.

Och som tomma ord, kom bläcket alltför fort. Som tomma ord kom slagen lika hårt. Och livet var så svårt. Som tomma ord ekade själen. Som tomma ord.

Det finns hål i allting.

Ta ett millimeterkliv och se världen som du aldrig gjort förut. Det blir nya perspektiv, ett helt nytt liv.

Han tänkte att en snöflinga kan ju drunkna under andra snöflingor. Som ett massmord. För varje flinga som landar så dör en på marken. Det måste betyda att vinden kan blåsa bort och att elden kan brinna upp.

Det finns hål i allting.


Ägnade natten åt att läsa meterlånga sidor med anteckningar. Gammalt material alltså. Lyckades skriva lite nytt också, det var inte igår.

//M.

Sommarbröllop

Har fått skicka runt lite bröllopsbilder till folk som varit intresserade, så jag lägger upp några snabbt gjorda kollage här med. Några av bilderna har jag säkert visat tidigare, men några är nog också osedda.
 
 
//M.

Familjeporträtt.

För någon helg sedan hade jag en fotosession med familjen Alm som ville ha några bilder på familjen lagom till jul. Eftersom de är riktiga friluftsmänniskor var vi självklart ute i skogen. Här är några bilder.
 
 
Är du också sugen på att boka en fotosession med mig så är det bara att kommentera här, skriva till Martin Bohm Photography på Facebook eller skicka ett mail till martin.bohm@ymail.com.
 
//M.

De spelade ett slow mo-requiem för en dröm.

Idag plåtade jag Radiosymfonikerna på konserthuset, till tidningen såklart. Här är några bilder.
 
 
//M.

Charles.

Två bilder på vår finaste Charles. Snart får ni se några bilder jag är riktigt stolt över, från fotoworkshopen jag var på för någon vecka sedan. Den ska jag också berätta mer om sen.
 
 
//M.

Knockout.

För att göra en lång historia kort; jag och mitt band var med i en tävliing och för att få folk att rösta gjorde vi utmaningar och filmade. Min utmaning blev att gå några ronder fighting/MMA/whatever mot en kille som heter Marco och sysslar med brasiliansk jiu jitsu. Följ länken för att se hur det gick.
 
http://www.youtube.com/watch?v=GFgD8ZwPOTU
 
//M.

Förstasida.

I fredags fick jag med väldigt kort varsel och ganska så jättebråttom åka till Sala för att ta en bild till lördagens förstasida på VLT. Den som skulle pryda omslaget var hudterapeuten Pernilla. Här har ni några bilder.
 
 
//M.

Vaniljdrömmar.

Har bestämt mig för att bli mästare på småkakor. Har faktiskt alltid tyckt att sådana varit torra och tråkiga jämfört med saftiga bakverk, men nu har jag äntligen insett vilken charm de har och hur svåra de är att få bra. Jag började med havreflarn, ganska enkelt och det blev rätt bra. Sen gav jag mig på "drömmar", som ska vara luftiga och spröda. Efter ett försök då de blev ganska platta och sega lyckades jag hyfsat gång nummer två. Nästa gång blir det perfekt. Här har ni några bilder.
 
Köpte tre fina kakburkar på IKEA.
 
Här är alltså försök nummer 1.
 
Och nummer 2, lite mer rätt.
 
Har även blivit frälst av att avnända "stektermometer" vid matlagning, köttet blir så mycket mörare då. Här är kvällens middag.
 
//M.

Roundhouse kick.

Idag har jag förutom 3 stycken bostäder fotograferat två reportage till sporten; Taekwondo och fotboll. Här har ni några bilder från Taekwondon och några från sidan av fotbollsreportaget.
 
 
//M.

Karmansbo Herrgård.

Idag var jag på Karmansbo herrgård och fotograferade lite inför julmagasinet. Blev även bjuden på en utsökt lunch i form av Tuppbröst med rostade rotfrukter och vitvinssås. Vi fick även provsmaka bl.a. rostbiff och vildsvinskorv på närproducerade råvaror. Mycket intressant besök. Här har ni några bilder, ni får nog se fler sen när magasinet släppts.
 
 
//M.

Tidig jul.

Under november månad har jag varit med och jobbat parallellt på två olika julmagasin som kommer ut i två olika regioner. Kan inte avslöja så mycket men några bilder kan jag bjuda på. Jag har iaf fått tjuvstarta rejält med julen. Mer får ni se när de släpps 1:a december.
 
 
//M.

I won't be found.

Har länge tyckt att denna byggnad är otroligt mäktig.
 
Se bilderna i extremt mycket bättre kvalité här -> http://www.flickr.com/photos/martinbohm
 
//M.

Bulldog.

Fick dessa eftersom jag prenumererar på Café. Har använt krämen och tvålen innan också och kan verkligen rekommendera dem. Billiga och superbra, klart bättre för mig än alla dyra märkeskrämer jag tvingats testa pga. känslig hy. Bulldog-serien kostar mellan 70-150 kr beroende på vad man vill ha, och det är verkligen billigt jämfört med 500-800 kr som märkesprodukterna kan kosta. Nu blev detta plötsligt en "skönhetsblogg", det ska det inte fortsätta vara, ville bara tipsa er.
 
//M.
 
 

Down in the valley.

Idag fotograferade jag Edwin, här har ni några bilder. Om ni vill boka en session kan ni kommentera, skriva till mig på Facebook eller skicka ett mail till martin.bohm@ymail.com.
 
 
//M.

RSS 2.0