Alone with a loaded gun.

Bild på mina senaste inköp som lovat. En snygg och bekväm skjorta från mitt absoluta favoritmärke, Barbour. Sporting Tattersall heter modellen. Samt bild på min bössa, en BSA Supersport Tactical 4,5 mm med kikarsikte. Tänkte öva lite skytte inför en eventuellt kommande jaktlicens (alternativt krig ifall ett sådant bryter ut). En riktig skönhet.
 
 
//M.

Porträttsession.

Nu är jag färdig med alla bilder från gårdagen, här har ni några fler. Sugen på en session med mig? Hör av dig så pratar vi mer.
 
 
 
Idag köpte jag mig en riktigt fin bössa, kanske tar något kort på den sen, har även fyndat en skjort och ett par byxor. Ett nytt stativ blev det också då mitt gamla fallit isär helt, Manfrotto 190 XPRO B med kulledshuvud.
 
//M.

Sneakpeak.

Idag hade jag en porträttfotografering inbokad med Fredrik. Här får ni några smakprov från den. 
 
I helgen var jag på Fotoworkshop i vår kungliga hufvudstad, ni kommer att få läsa om den samt se en hel del bilder inom kort.
 
//M.

Just a little bit more.

Fotograferade ett otroligt fint hus nu i veckan. Här har ni några bilder. Till salu om någon skulle vara intresserad!
 
 
 
//M.

Nostalgiska terrabytes.

Idag har jag spenderat några timmar till att gå igenom en himla massa mappar på min externa hårddisk. Jag lyckades göra mig av med ca 70.000 filer och blev riktigt nostalgisk när jag blickade tillbaka på allt jag åstadkommit och hur jag utvecklats. Jag skämdes nästan över några bilder, men det ser jag i dagsläget som något bra. 310 jobb för VLT och 200 jobb för SE360/Scandphotos och upp mot 50 privata fotograferingar har jag hunnit med än så länge. Det är ju upp mot 600 jobb, helt sjukt!
 
Nu har jag plats för nya bilder i alla fall, det känns riktigt skönt. Har bara två andra hårddiskar att rensa på, men det orkar jag inte med idag.
 
Hittade denna roliga bild från VLT-studion.
 
//M.
 

Bröllop.

Idag ska jag på bröllop. Och eftersom det är höst så får jag klä mig i tweed och fina färger. Här har ni lite bilder.
 
 
Och ja, jag ska givetvis stryka skjortan innan användning. Vem tror ni att jag är?!
 
//M.

BLOPPIS 3.0!

Har än en gång en hög med kläder till salu. En del läggs upp här och en del finns att köpa på Soul Vintage Clothing i Västerås.
 
Säljer en helt ny Barbour-jacka då den har ett litet fabriksfel. I övrigt är jackan i helt nytt skick och av riktigt snygg modell. Storleken är M men passar även L och större S enligt mig. "Felet" på jackan är att tyget är lite "nopprigt" på övre delen av ryggen. (Se bilder.) Går säkert att åtgärda om man vill det. Nyköpt för 1400 kr men säljes nu för ca 400 kr.
 
Säljer ett par svarta finskor från Din Sko. De är i storlek 41 och mycket gott skick, knappt använda. 200 kr.
 
Säljer en mellangrå kostym från Red Label, den är använd vid endast ett tillfälle och är i helt nytt skick. Storleken är 46 men passar även en mindre 48. Nypriset var 3.800 kr. Säljes för ca 1500 kr.
 
Säljer tre HELT NYA pikétröjor från Ralph Lauren då de ej passade mig i storlek (köpta på internet). De är alltså helt oanvända. Storleken är S men passar även en mindre M. Nypris ca 700 kr styck, Säljes för ca 200 kr styck (paketpris kan göras.)
 
Säljer min Skepparrock från H&M´s finavdelning. Den är mörkblå och innehåller 80% ull. Den är väldigt värmande och passar både till vardag och till fest. Skicket är mycket gott och den ser oanvänd ut. Storleken är 48 vilket motsvarar M eller en lite mindre L. Nypriset var 1.700 kr men jag säljer den för ca 400 kr.
 
Säljer ett par röda Vans som endast är använda en gång. Säljes pga. fel storlek (köpta på internet.) De är i nyskick. Nypris ca 600 kr, säljes för ca 200 kr.
 
Hör av dig om du har någon fråga, vill se fler bilder eller förhandla om priset. Kommentera, skriv på Facebook eller maila till martin.bohm@ymail.com. Tveka ej och lycka till!
 
//M.

Känn ingen sorg för mig Göteborg.

I våras var jag i Göteborg för första gången, syftet var fotoutbildning inför mitt nya jobb som fastighetsfotograf. Jag tog tåget dit och var där i tre dagar. Bodde på världens charmigaste hotell, eller snarare båt. (Den vackra båten med tre stora master.) Hade en egen hytt som var mycket fint inredd. Här får ni några bilder jag tog från resan. Om jag inte minns fel var detta första användningen av min vidvinkelzoom Canon EF 16-36/2,8 L USM. Mycket mysig stad måste jag säga!
 
Lyssnade givetvis extra mycket på Håkan Hellström under denna resa.
 
//M.
 

Hårt mot hårt.

Igår hade jag två jobb för tidningen. Ett reportage med två landslagsspelare i amerikansk fotboll och en konsert med Looptroop Rockers, här har ni några bilder.
 
 
//M.

Träningsreportage.

För någon vecka sedan plåtade jag lite för en Träningsbilaga till tidningen. Här har ni lite bilder.
 
 
Idag har jag fotograferat fyra fastigheter samt gjort ett sportreportage till tidningen. Ikväll ska jag plåta lite på invigningen av Västerås nya klubbscen med Looptroop Rockers och Medina. Mycket att stå i som ni kanske förstår.
 
//M.
 

Blåljus och reflexvästar.

Idag tog jag mig en liten promenad, nästan hemma stötte jag på någon slags trafikolycka. Lyckligtvis hade jag kameran med mig och kunde fånga allt på bild. Sprang hem och skickade in till tidningen, skadad pressfotograf som jag är. Inga allvarliga skador på någon inblandad, så ni kan vara lugna.
 
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så väntar bilder från New York, Turkiet och Göteborg på att bli uppladdade. De kommer inom kort!
 
//M.

Your skin and bones.

Bildinlägg får dröja lite då jag sorterat alla (ca 900 bilder) från min resa till New York våren 2012. Ser fram emot att äntligen få visa er dem, det var en upplevelse som jag i dagsläget inte kan beskriva med ord. Ska också redigera bilderna från Turkiet i somras, har så svårt att hitta tid och ro för så stora projekt bara. Tittar mest på Prison Break om dagarna, och flyr verkligheten. 

//M.

Squat Challange

Idag genomförde jag sista dagen av den 30 dagar långa squat challenge. Under 30 dagar har jag alltså gjort ett visst antal benböj och ökat för varje dag. Sista dagen var det 250 som gällde och totalt har jag gjort över flera tusen stycken. Är riktigt stolt över att körde hårt hela vägen då jag brukar ha en förmåga att tröttna.
 
 
//M.

Blue Sky

Har spelat en hel del gitarr de senaste dagarna, här får ni några bilder samt en video.
 
 
VIDEO! Smakprov på hur vackert min Blue Sky-pedal låter. -> http://youtu.be/yX6Ja_t_t0w
 
//M.
 

Fuck Cancer.

Ganska nära inpå Kristians bortgång köpte jag två armband för att stötta Ung Cancer.
 
Vill du också bidra eller läsa mer så kan du följa denna länk - http://www.ungcancer.se/
 
//M.
 

RSS 2.0