BLOPPIS 3.0!

Har än en gång en hög med kläder till salu. En del läggs upp här och en del finns att köpa på Soul Vintage Clothing i Västerås.
 
Säljer en helt ny Barbour-jacka då den har ett litet fabriksfel. I övrigt är jackan i helt nytt skick och av riktigt snygg modell. Storleken är M men passar även L och större S enligt mig. "Felet" på jackan är att tyget är lite "nopprigt" på övre delen av ryggen. (Se bilder.) Går säkert att åtgärda om man vill det. Nyköpt för 1400 kr men säljes nu för ca 400 kr.
 
Säljer ett par svarta finskor från Din Sko. De är i storlek 41 och mycket gott skick, knappt använda. 200 kr.
 
Säljer en mellangrå kostym från Red Label, den är använd vid endast ett tillfälle och är i helt nytt skick. Storleken är 46 men passar även en mindre 48. Nypriset var 3.800 kr. Säljes för ca 1500 kr.
 
Säljer tre HELT NYA pikétröjor från Ralph Lauren då de ej passade mig i storlek (köpta på internet). De är alltså helt oanvända. Storleken är S men passar även en mindre M. Nypris ca 700 kr styck, Säljes för ca 200 kr styck (paketpris kan göras.)
 
Säljer min Skepparrock från H&M´s finavdelning. Den är mörkblå och innehåller 80% ull. Den är väldigt värmande och passar både till vardag och till fest. Skicket är mycket gott och den ser oanvänd ut. Storleken är 48 vilket motsvarar M eller en lite mindre L. Nypriset var 1.700 kr men jag säljer den för ca 400 kr.
 
Säljer ett par röda Vans som endast är använda en gång. Säljes pga. fel storlek (köpta på internet.) De är i nyskick. Nypris ca 600 kr, säljes för ca 200 kr.
 
Hör av dig om du har någon fråga, vill se fler bilder eller förhandla om priset. Kommentera, skriv på Facebook eller maila till martin.bohm@ymail.com. Tveka ej och lycka till!
 
//M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0