Voltaire, VIP-event.

Här får ni en massa bilder från VIP-kvällen på Voltaire. Med på bild har ni Catja , Madeleine, Cassandra, Michaela Forni, Frida Söderberg, Evelina Appelskog och mig själv såklart.
 
 
//M.
 

Simon & Hanna.

Tog lite bilder på Simon och Hanna igår, så söta tillsammans.
 
 
//M.

Rånäs

Igår begav jag mig till Stockholmstrakterna för att jobba på ett dokumentärfotoprojekt tillsammans med Musse Hasselvall, har fått fantastiska bilder som jag ser fram emot att få visa er. Här har ni ett smakprov!
 
 
//M.
 
 

Voltaire

Igår var jag på öppningen av den nya Restaurangen Voltaire i Västerås. Stället var riktigt fint och jag träffade många trevliga människor. Ni får se fler bilder sen! 
 
//M.
 
 

Påskharen.

Glad Påsk önskar Charles.
 
 
//M.

Drifting in and out.

Har fortfarande otroligt mycket jobb och ännu mer den kommande veckan. I helgen har jag iaf spelat in en reklamfilm som ni får se lite senare när den lanseras. Så länge bjuder jag på några bilder från förra helgen. Jag köpte lite vin, var ute och åt på restaurang och hälsade på hos mamma, pappa och lilla Nellie.
 
//M.
 
 

ANWAI.

Här får ni lite behind the scenes-bilder från när jag filmade en teaser och tog lite promobilder till ett riktigt bra band. Vi håller också på att planera inför en kommande musikvideo. Teasern släpps snart och resten av materialet tätt efter det. Men ni får vänta lite till, det är det värt kan jag lova!
 
 
//M.

Studenten 2014.

TAR DU STUDENTEN SNART? Då vill jag mer än gärna ta fina studentbilder åt dig. Bli fotograferad själv eller med några kompisar så får ni rabatt. Skriv en kommentar här eller hör av dig på Facebook så pratar vi mer!
 
 
//M.

At the speed of light.

Idag har jag varit i Sala och fotograferat ca världens största villa, fotograferat en liten lägenhet i Västerås, åkt till Avesta för att ta kort på en trädgårdsmästare, fotograferat ett annat reportage om en kvinna med stort växthus i skogen utanför Avesta, varit på förhandsvisning av nya Game of Thrones och fotograferat Tele 2's event som de hade där. Nu har jag redigerat och och skickat in allt material samt sitter och klipper på en videoteaser till ett fantastiskt band som jag även tagit promobilder åt. Musik, bilder osv. släpps inom kort. En ledig helg känns mycket välkommen nu.
 
Nu förstår ni nog varför jag inte hunnit blogga eller lägga upp några bilder. Imorgon hinner jag förhoppningsvis ta tag i lite redigering och bli klar med några bilder.
 
//M.

RSS 2.0