Corniche Mistral 40 - Limited Edition

Corniche Mistral 40 - Limited Edition, namnet på min nya och helt fantastiskt fina klocka. Här har ni några bilder jag tog på den. I helgen såg jag The Wolf of Wall Street på bio, om ni inte sett den är det genast dags. Otroligt bra, en av de bästa på mycket länge!
 
 
//M.

Gunhild Carling by Martin Bohm

På slutet av 2013 bar det av till Uppsala för att göra ett stort bildreportage med Gunhild Carling som senare syntes under Bingolottos uppesittarkväll och på turné med Christer Sjögren. Färgstark personlighet är en underdrift och kläder fanns det gott om. Vi plåtade under hela eftermiddagen på Clarion hotell i Uppsala. Här har ni några av bilderna.
 
//M.

Kolmården

I somras var vi på Kolmården, jag fick det i födelsedagspresent. Älskar verkligen alla sorters djur. Här kommer iaf fler bilder än ni förmodligen orkar titta på.
 
 
//M.

Fotoworkshop med mig!

Hej allihopa,

Jag har fått förfrågan om att hålla fotokurs/fotoworkshop. Det kommer att vara en liten grupp så vilken nivå ni ligger på spelar inte speciellt stor roll då det finns mycket tid för personliga frågor och individuell handledning. Jag vill lära er allt jag kan och målet är att ni ska ha nått ett högre plan inom ert fotograferande efter dagens slut. Ni får också tillfälle att prova olika objektiv/kameror samt ljussättning med flera blixtar om ni vill. Är ni intresserade eller vet någon som kan tänkas vara det så får ni gärna höra av er så pratar vi mer.
 
 
//M.

Dubbelknäppt på examen.

Imorgon tar min syster examen och detta är vad jag tänkt ha på mig. Väldigt mörkt blå, dubbelnkäppt kavaj med matchande slips och pochette i paisley-mönster.
 
 
Det här vackra munspelet gav jag till mig själv i julklapp. Så himla fint!
 
Har under den senaste tiden inhandlat lite skovårdsprodukter så jag satte mig i helgen och snyggade till alla jag har.
 
Och så måste jag bara få visa denna igen, älskar verkligen min slips-och accessoarlåda. Ska fixa en likadan till bälten och smycken. Har även varit kreativ och fixat smart strumpförvaring, kanske visar er senare.
 
//M.

Flesh and bone.

Tyckte att mina finare ägodelar förtjänade lyxig förvaring så jag fixade denna. Pyssligare än såhär kan jag nog tyvärr inte vara. Har lite bilder från helgen som ni får se imorgon.
 
Mycket nöjd!
 
//M.

Hey Ya

Spelade in en video med Mons igår, mycket nöjd med resultatet och min första riktiga "musikvideo". Mons är ju så himla duktig också. Tyck gärna till!
 
 
Kika i HD.
 
//M.

Bloppis 3.0

Då var det dags för lite bloppis igen. Ni vet vad som gäller. Skriv en kommentar eller hör av er på Facebook. Lycka till!
 
T-shirt från Levis i storlek S, stor i storleken och endast använd 1 gång. 100 kr.
 
Kamouflagejacka i desert-mönster. Det står ingen storlek men jag uppskattar att den är i storlek M. Oversizemodell men ganska kort. Köpt på Beyond Retro för 700 kr. Endast testad efter det. Säljes för 200 kr.
 
Stickad tröja från HM, storlek S men stor i storleken. Säljes för 100 kr.
 
Orange/roströd tröja från Weekday, Storlek Medium. Säljes för 100 kr.
 
Randig tröja från Dressmann, ganska tunt material. Aldrig använd, storlek Large men ganska liten i storleken. Säljes för 100 kr.
 
"Jeansskjorta" från HM i mjukt material. Storlek S men stor i storleken. Säljes för 75 kr.
 
Slim fit-skjorta från Tiger of Sweden. Storlek 39 = S-mindre M. Aldrig använd. Säljes för 100 kr.
 
Randig skjorta från SOLO, Storlek S men ganska stor i storleken. Säljes för 75 kr.
 
Diverse slipsar. 30 kr styck eller 100 kr för alla.
 
//M.

Bröllopsfrisyr

Idag plåtade jag lite bröllopsfix på Salong Valencia för tidningen. Här har ni lite bilder.
 
 
//M.
 

2013.

Tänkte ladda upp lite bilder från december, jul och nyår. Dagarna går mest åt till att jobba, lyssna på musik och ta det lugnt. Om nätterna tittar jag på serien Suits som är helt underbar.
 
För övrigt lovar jag att redigera samt visa er bilder från Turkiet och ta tag i att ladda upp bilder från New York. Saknar New York väldigt mycket fast jag bara var där i en vecka, staden kändes så rätt.
Nu ska jag rensa garderoben för att få plats med det nya samt shoppa några slipsar och strumpor. Har verkligen blivit en modejunkie, men jag gillar det.
 
Idag var jag iaf på ett möte i Stockholm inför två kommande jobb som blir spännande, kan berätta mer om det när allt är klart.
 
Nåja, här har ni några bilder.
Börjar med en bild jag tog på nyår.
Dagens Stockholmsbesök = obligatorisk shopping. Kunde ej motstå denna superpreppy Chuck Bass möter Harvard-tröja i 100% lammull.
Nyårsoutfit, supernöjd med min kritstrecksrandiga väst som jag fyndade på rean. På bästa VOLT såklart.
Älskade Charlie har bott under granen nästan hela december. Måste kännas som att vara i det fria.
Har fått hem ett gitarrfodral men väntar mycket ivrigt på innehållet som jag får i slutet av januari. En Hagström Viking.
Gav mig själv en klocka i julklapp. Kände för något mer gediget än min Rolex-kopia från Turkiet haha.
Myser med gitarren och mina regnbågsplektrum.
Julaftonsoutfit. Min fina skjorta som jag fick i julklapp av mitt hjärta, med kravatt i paisley-mönster.
Har blivit en hel del "affärsmöten" angående jobb och dylikt.
Har förmodligen ätit ca 10 kg choklad under december månad. Min största last.
Återfann min kära Daniel Wellington och intresset för klockor generellt. Var så himla insnöad förut, dags att ta upp det igen.
Mer choklad, julklapp från jobbet.
 
//M.
 
 
 
 

RSS 2.0