Caroline & Andreas.

Idag fotograferade jag Caroline och Andreas bröllopsporträtt.
 
 
//M.
 

Barcelona.

Tänkte bara berätta för alla att jag packar ihop mitt liv och flyttar till Barcelona i höst. Jag har sagt upp mig från mina jobb och känner mig redo för att uppleva nya spännande äventyr. Från och med den 13 augusti, då jag slutar mina jobb, till runt sista september, då jag åker, kommer jag att ta frilansuppdrag precis som vanligt ifall någon vill boka in en fotografering. Jag kommer att sakna alla vänner och min familj otroligt mycket men ni är hjärtligt välkomna att hälsa på mig när jag kommit till ro. Nu på söndag tar jag en tur till Barcelona med Anton, för att vänja hjärtat vid sin nya puls och hälsa på en god vän. Sen ska jag bara njuta av sommaren, lansera min hemsida, genomföra många roliga fotoprojekt, gå på konserter och umgås med alla fina människor jag har i min närhet. Kameran följer mig givetvis vart jag än går så jag ska hålla er så uppdaterade som det bara går. Nos vemos en el otro lado. 
 
 
//M.

Catja II.

En till sneak peak från min fotografering med Catja. Jag satt och redigerade i ca 8 timmar igår så snart är alla bilder färdiga.
 
 
//M.

Catja.

Sneak peak från min senaste fotografering med Catja Andersson. Vi fick otroligt många fina bilder som ni får se lite senare.
 
 
//M.

Beyond All recognition.

Tidigare i veckan fotograferade jag bandet Beyond All Recognition som släpper ny singel senare i sommar. Håll ögon och öron öppna!
 
 
//M.

Eva Karlsson.

Idag har jag fotograferat Eva Karlsson, modedesigner med flera utgivna kollektioner i Italien. Vi pratade om ett ett eventuellt framtida samarbete som vore fantastiskt roligt.
 
 
 
//M.
 
 

Mons.

Mons tittade förbi så jag tog några bilder, älskar att fotografera så himla mycket.
 
 
//M.

Pelle & Lottis.

En bild från Pelle och Lottis sagolika bröllop på Hörningsholms Slott igår. Det blev en 20 timmar lång arbetsdag och jag har över tusen bilder att jobba med, men jag tycker om mitt jobb så himla mycket.
 
 
//M.

Oro Alla Patria.

För några år sedan fick jag ärva en ring efter min mormor. Jag förstod att den var speciell så jag har gjort lite research. Ingraverat finns "ORO ALLA PATRIA 18 NOV XIV". Det betyder ungefär "guld åt fosterlandet" på italienska. År 1935 startades en kampanj där alla kvinnor som var gifta skulle donera sina guldringar till staten och Mussolini som behövde pengar för att angripa Etiopien i det som skulle bli det andra italiensk-abessinska kriget. Befolkningen var så patriotiska att man fick in 115 ton silver och 37 ton guld. Det hölls en stor cermoni där alla som offrat sina smycken för fosterlandet fick en metallring, en sådan ring som jag nu äger. Jag vet inte riktigt hur den hamnat i familjen men mormor är till viss del uppvuxen i Italien och den kan mycket väl komma från hennes mor eller far. Spännande är det iaf.
 
 
//M.

John Walker.

Bjuder på en till bild från min fotografering med John Walker, Stockholmsgruppen.
 
 
//M.

Janne Schaffer.

Idag fick jag äran att träffa och fotografera Janne Schaffer som skrivit och spelat musik tillsammans med bland andra ABBA, Bob Marley, Toto och Ted Gärdestad. Han berättade om en gång då de hyrde ett hus utanför Stockholm någon gång för många år sedan, en kille från ett annat land skulle komma och spela in lite häftig musik där. Huset var fullt av musiker och deras flickvänner som de hunnit träffa under sin vistelse, så denna kille fick sova på en madrass i pannrummet i 9 månader. Han spelade upp en sång som denna person spelat upp för honom, i pannrummet, på en ostämd gitarr. Denna kille hette Bob Marley.
 
 
 
//M.

Irina Krantz.

Bjuder på en till bild från min senaste fotografering med Irina Krantz, Stockholmsgruppen.
 
 
 
//M.

Nicklas & Sofie.

Bjuder på en tjuvtitt från bröllopet jag fotograferade i helgen.
 
 
//M.

Anywhere but here.

Vinet flyter tungt som blod i de kristallklara glasen. Jag ska fråga, vart är vi inatt? Och du ska svara i Amazonas, på kullerstensgator i Barcelona eller mitt i Paris hjärta. Ja, Paris. Inatt känner vi Parisnattens puls, under Eiffeltornet. Och lyftkranen, bortanför balkongräcket, som smeker stjärnorna är vårt Eiffeltorn. Med ljusslingan som eldflugor i luften och stereon som de avlägsna dragspelen. Inatt är vi i Paris. Imorgon ska jag fråga vart vi är, och du ska svara någon annanstans. Kanske på andra sidan jorden, under havsytan och andas tungt eller högt över molnen. Anywhere but here.

Som sår i själen, plåster på såren. Vi blöder ihjäl men. Så räknar vi åren. Och vi ger aldrig upp. Vi är flera som står än. Så länge vi är där, anywhere but here.

Lät bläckpennan se ljuset för första gången på länge, och vattnet bara strömmar.
 
//M.

RSS 2.0