We are fools, drained in youth.

Har fotograferat otroligt mycket i helgen, har dock inte hunnit redigera än. Ni får ha lite tålamod. Har mycket jobb och sitter som klistrad med gitarren och spelar in musik. Här får ni ett självporträtt med mitt nya objektiv iaf.
 
 
//M.
 
 

Stockholm.

Igår var jag som tidigare nämnt i Stockholm. Mons följde med. Först fotograferade jag en lägenhet åt Bjurfors Stockholmskontor och sen filmade vi lite till dokumentärfilmen. MEN! Bäst av allt är att jag igår blev ägare till det objektiv som varit min dröm sedan jag började fotografera, Canon EF 85/1,2 L II USM. Finner inga ord som kan beskriva hur bra det känns, jag är bara extremt peppad på att få plåta med det och det kommer garanterat att sitta klistrat på Mark III:an framöver. Här har ni några bilder från gårdagen.
 
 
//M.
 

Sagan om Humorberget.

Jag fotograferade en teatergrupp för någon vecka sedan men har inte kunnat visa bilderna förrän deras affischer och markandsföring lanserats. Nu får ni äntligen se. Ett mycket roligt jobb med härliga människor och fantastiska kostymer.
 
MUA - Agnes Arnell.
 
Idag har jag varit på äventyr i Stockholm och har fantastiska nyheter att dela med mig av. Ni får höra imorgon
 
//M.

Frej, del 2.

Körde en uppföljningssession med Frej från Royal Arch Tattoo, här har ni några bilder.
 
 
//M.

Off To The Races

I helgen har jag hållit i ännu en omgång fotokurs och även haft några fotojobb. Rätt mycket att stå i men det har varit riktigt kul. Här får ni några bilder på Catja från igår, ni kan läsa hennes blogg här -> http://catjas.se/ .
 
 
//M.

Frej, Royal Arch.

Plåtade Frej på Royal Arch Tattoo här om veckan. Bilderna ska publiceras tillsammans med en intervju i Z Magazine. Riktigt roligt!
 
 
//M.
 

Ambient.


Här har ni några bilder från helgen.

//M.

Spring i benen och svalor i skyn.

Idag kändes det som vår. Och våren kommer med spring i benen, svalor i skyn och små elektropulser i hjärtmusklerna. Men också fina skor, tunna jackor, ljumma kvällar och friska vindar. Och det är bara helt underbart.

Jag har lyssnat på La Belle Epoque, Kents nya singel, om och om igen och jag längtar så mycket efter skivan som släpps 30 april. 

Här får ni några bilder från idag och igår.//M.

Nostalginatt.

Jag kan inte sova, som vanligt. Jag har spenderat kvällen och natten till att kika långt tillbaka på bloggen, och riktigt grävt i arkivet. Jag blir alldeles varm i hjärtat av alla fina kommentarer jag fått, tack så otroligt mycket för dessa. Jag blir också stolt av att se vad jag åstadkommit. Jag ska definitivt försöka hitta tillbaka till skrivandet för det är något jag verkligen brinner för. 

De senaste veckorna känns det som att jag bara andats nostalgi och fyllt lungorna med minnen. Jag tycker om nostalgi väldigt mycket och på något konstigt sätt tycker jag nästan att historier och händelser blir mer spännande om det får gå några år innan de berättas. Det kanske är därför vardagsbloggande aldrig riktigt varit min grej. Så vi får se om jag kan damma av några fina minnen och historier för att forma dem som ord. 

//M.

Silence, like a whisper.

Några bilder jag tog idag. Vill också tacka och visa min uppskattning till er läsare som kikar in nästan varje dag trots att jag inte lagt upp något nytt. Ni är en liten skara men gör mig väldigt glad.
 
 
//M.
 

Lid för konsten eller brinn.
747

En sån där natt dränkt av minnen, nostalgi och eufori.
La Belle Epoque

ÅÅÅÅÅH, Kent har bekräftat albumsläpp 30 april, 5 dagar efter JÄIRFM släpptes för 2 år sedan. Och singelsläpp, La Belle Epoque, 12 mars. LÄNGTAR!!! Har redan förhandsbokat, kunde inte vänta.
 
//M.

Fotoworkshop, Stockholm.

Här är två bilder från fotoworkshopen i Stockholm.
 
 
Kommer snart att börja leta efter modeller och make up-artister så om du är intresserad är det bara att höra av dig!

//M.
 
 
 
 
 
 
 

STHLM UNDERGROUND

Var i Stockholm och jobbade. Lite annat gjorde jag också. Detta t.ex.
 
 
//M.

RSS 2.0