Modefotograf i Barcelona.

2014 var året då jag släppte allt för att följa mina drömmar. Jag släppte familj, vänner, jobb och boende i Sverige för att flytta till Barcelona och följa mina drömmar. Med facit i hand kan jag inte vara mer nöjd. Jag har fått möjlighet att samarbeta med modellagenturer, stylister, make up-artister, plåtat min första modevisning och fått jobba hårdare än någonsin. 2015 är året då jag vill uppmana alla som har en dröm att följa den. För en dröm är bara en dröm tills du själv ser till att den blir verklighet. Jag tänker i alla fall fortsätta kämpa stenhårt och sätta högre mål än någonsin. Ville bara bjuda på några få av alla bilder/jobb jag hunnit med 2014. Som jag tidigare nämnt är jag inte längre aktiv på denna blogg utan ni hittar mig på www.martinbohm.se . Där kan ni se hela min portfolio och läsa mer om mig!
 
Följ mig gärna på Instagram, där är jag mest aktiv med både vardagsbilder och uppdrag. Ni hittar mig under namnet "sommarjakt".
 
 
Instagram: sommarjakt
 
 
Fridens liljor. // M.
 
 
 
Modeller: Dina // Stockholmsgruppen, Christofer W, Elin // Stockholmsgruppen, Elin O, Inty S, Louise G // 5th Avenue Model Management, Mari H // Barcino Model Management, Sanna H & Dina M, Simona K // Modellink.
MUA: Agnes Arnell (2, 4, 5, 6, 7, 9, 12, 13, 14), Frida Palsson (10 & 11) och Sandra Öjeland // MIKAs LOOKs (1, 3, 8).
 

RSS 2.0